Predstavljamo

Leđnjak Spinevital, čuvar kralježnice

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo tvrtku Manakin vital d.o.o., proizvođača inovativnih i patentiranih proizvoda za kvalitetnije življenje.
Nakon više od deset godina ispitivanja i testiranja sustava za termomagnetsku terapiju, ukorporiranom u majicu zbog praktičnosti nošenja, konačno imamo spreman proizvod jednostavan i jedinstven u svijetu, Leđnjak Spinevital – čuvar kralježnice, funkcionalna majica s termomagnetskom terapijom za revitalizaciju kralježnice.

Manakin tim veseli se proizvodnji u našem pogonu a s tvrtkom partnerom Galeb d.d. iz Omiša, od kojeg dobivamo vrhunski materijal izrađen po najvišim svjetskim standardima, planiramo širenje na područje EU već u prvoj polovici 2019.godine.

Imamo dva inovativna proizvoda: Leđnjak Spinevital i Dog vital odjevni predmet s termomagnetskom terapijom za pse.

Prilikom obavljanja većine poslova i zbog sve manje kretanja najugroženiji dio tijela je kralježnica. Bilo da se radi o dugotrajnom sjedenju ili poslovima koji zahtijevaju dulje stajanje, dolazi do raznih smetnji a često i do bolova koji otežavaju svakodnevni rad i normalan život.

Manakin tim uspješno je riješio postavljeni zadatak: „Termomagnetska metoda tretiranja križobolje i boli u leđima“ i dobili smo jednostavan, nevidljiv ispod odjeće, praktičan za nošenje, sa širokim spektrom pozitivnih učinaka na zdravlje.
 
Imamo više od tri tisuće korisnika našeg Leđnjaka Spinevital i komentari idu od onih da su osjetili neko poboljšanje do onih koji su postali veliki obožavatelji našeg proizvoda jer im je potpuno uklonio njihove smetnje i boli povezane s kralježnicom i cirkulacijom.

Ekskluzivna inovacija,Leđnjak Spinevital,čuvar kralježnice i termomagnetska terapija, svakom korisniku pruža mogućnost da sam procijeni kada ga treba koristiti i koliko dugo ga treba koristiti: pri prvim osjetilnim znakovima hladnoće, ukočenja leđa, slabije gipkosti kod ustajanja i gibanja, blage boli u kralježnici, noćnim grčevima...

Cilj je ponuditi svim tvrtkama, za sve njihove zaposlenike, ovaj učinkovit proizvod za kvalitetniji rad i normalno življenje, Leđnjak Spinevital, jer on ima dokazano pozitivan učinak na radnu aktivnost u toku dana i na smanjenje broja odlazaka doktoru zbog bolesti povezanih s kralježnicom.

Želimo vam osobno predstaviti Leđnjak Spinevital jer smo uvjereni u njegovu kvalitetu i učinkovitost i da je upravo to proizvod koji treba vašoj tvrtki i vašim djelatnicima.

Također želimo prezentirati koje sve tvrtka ima koristi, na godišnjoj razini, od nabavke Leđnjaka Spinevital za svakog svog djelatnika kao poklona ili kao „radne odjeće“:

- u financijskom pogledu ulazi u porezno priznati trošak
- smanjenje broja dana u prosjeku, na godišnjoj razini, za najmanje 20%
- dokazano bolja radna sposobnost u toku rada
- kvalitetnije življenje djelatnika
- cijeli spektar pozitivnih učinaka na zdravlje djelatnika

Sa poštovanjem,
Marin Kujundžić, ing.
Direktor  
www.manakin-vital.hr